Ochrana osobných údajov

/Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov 2017-07-28T11:17:34+00:00

Ochrana osobných údajov

Majiteľ internetovej stránky www.advokatkocikova.sk, JUDr. Martina Kočíková uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Chránim vaše údaje

Všetky údaje mojich klientov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávam na diskoch, ktoré sú v mojom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch sídla. Disky nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu treťou stranou.

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri vyplnení formulárov sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

Vyplnením a zaslaním konzultačného alebo kontaktného formulára na našej stránke www.advokatkocikova.sk,  dávate súhlas na rozposielanie emailovej pošty, (aj  takzvaného newslettera). Z rozposielania emailovej pošty sa môžete, kedykoľvek odhlásiť.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané.

Kontaktná adresa

Názov:  JUDr. Martina Kočíková
Obchodný názov: JUDr. Martina Kočíková
Adresa: …………………………..
……………………………………….
Slovenská Republika

Telefón +421 908 369 688|Email: martinakocikova1@gmail.com

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz „zrušiť zasielanie newsletterov“, po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. pošlite žiadosť na email martinakocikova1@gmail.com a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

  • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese martinakocikova1@gmail.com s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.